in , ,

Ο 6ix9ine Προκαλεί Future, Meek Mill Μετά την Άνοδο του στην Κορυφή του Billboard Hot 100.

Ο 6ix9ine μέσω ενός post του στο instagram μεγαλώνει την λίστα των καλλιτεχνών που προκαλεί.

Μετά την επιτυχία του με την Nicki Minaj “Trollz” που έφτασε στο νούμερο ένα στο Billboard Ηot 100 – την Δευτέρα 22 Ιουνίου- , βγήκε και προκάλεσε δημοσίως -με φίλτρο του instagram που τον κάνει να φαίνεται μωράκι, αναφερόμενος στο νεαρό της ηλικίας του- δυνατά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Ιουνίου ο νεαρός Tekashi μέσα από την ανάρτηση του στο instagram θίγει τους Future, Meek Mill, Trippie Redd, Gucci Mane, Lil Durk και G Herbo.

O 6ix9ine, ανοίγει το IG video του ξεκινώντας «Γεια σας παιδιά», προσπαθώντας εμμέσως να ειρωνευτεί, στην συνέχεια αναφέρει ότι «Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές, όποτε αναφέρουν το όνομα μου προσπαθούν να με γελοιοποιήσουν. Την στιγμή που το αντιλαμβάνομαι αυτό, την ίδια απαντάω. Μήπως το παρατραβάω; Λοιπόν, σήμερα βρίσκομαι στο νούμερο ένα, έχω όμως και μία λίστα με άτομα που δεν το έχουν πετύχει αυτό και ας ξεκινήσω από την κορυφή!». Μας ανακοινώνει πριν να ξεκινήσει να τα χώνει σ’ έναν προς έναν…

«Λοιπόν, σήμερα βρίσκομαι στο νούμερο ένα, έχω μία λίστα με άτομα που δεν το έχουν πετύχει αυτό και ας ξεκινήσω από την κορυφή!»

Ο rapper απ’ το Brooklyn λέει «Future, ραπάρεις μία δεκαετία, αν όχι μία δεκαετία τότε κάπου εκεί κοντά˙ είχες πολλές συνεργασίες με τον Drake αλλά ποτέ δεν πήγες στο νούμερο 1, φίλε μου. Κύριε Meek Mill. Είσαι στο χώρο από το 2011, σχεδόν μια δεκαετία και όμως ούτε εσύ δεν έχεις φτάσει ούτε μία φορά στη πρώτη θέση.»

Στην συνέχεια ο Tekashi, αναφέρεται στα «μικρά» παιδιά του χώρου Lil Durk και G Herbo. «Τα μικρά αγόρια, ξέρετε… τα μικρά παιδιά στο παιχνίδι. Ο Lil Durk, είναι αρκετά τοπικός. Ποτέ δεν πήγες στο Νο. 1 και κύριε G Herbo, δεν νομίζω ότι μπήκες ποτέ στην κορυφή των Ηot 100. Μπορεί να κάνω λάθος δεν ξέρω.»

Advertisements

Κλείνοντας την λίστα του αναφέρεται στους Gucci Mane και Trippie Redd, λέγοντας πως κανένας από τους δύο δεν είδε την πολυπόθητη πρωτιά. Το κάνει αυτό ενώ φοράει merch του Trippie Redd, θέλοντας να δείχνει ακόμη πιο καυστικός.

Επίσης επισημαίνει πως από την «σχολή» της Νέας Υόρκης δεν έχει βγει κάποιος άξιος καλλιτέχνης και συνεπώς κανένα κομμάτι που να αξίζει την πρωτιά. Ο 6ix9ine γιορτάζει την άνοδο του στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 με το κομμάτι “TROLLZ” ft. Nicki Minaj.

Advertisements

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0