in ,

Ο 6ix9ine εξηγεί τα πάντα, στην Πρώτη του Συνέντευξη μετά την Αποφυλάκιση του.

CNN

O 6ix9ine έχει χαρακτηριστεί ως ‘καρφί’ από την γενική γνώμη, επειδή στο παρελθόν κατέθεσε στο δικαστήριο, αλλά σε μια νέα του συνέντευξη για την New York Times, κατέστησε σαφές πως παραβίασε τον κώδικα του δρόμου μόνο γιατί είχε πρώτα παραβιαστεί ενάντια σε εκείνον.

Μιλώντας με τον δημοσιογράφο Joe Cascarelli, ο πολυσυζητημένος rapper μας αναλύει την διαδικασία σκέψης του και εξηγεί πως δεν δίστασε να ‘δώσει’ τους συμμορίτες του απ’ την Nine Tr3y.

«Οπότε φτάνει το πρωί της Παρασκευής, όπου κάνω την συνέντευξη για το Breakfast Club. Ξέρω ότι οι ομοσπονδιακοί με παρακολουθούν, φροντίζοντας να μην έρθει κανείς να με πληγώσει, αλλά δεν ξέρω γιατί σε αυτό το σημείο. Φοβάμαι πολύ. Είμαι κουρασμένος.»

«Θέλω πραγματικά αυτό να γίνει ξεκάθαρο. Όταν με απήγαγαν, ήμουν θύμα;», ρώτησε. «Συνεργάστηκα; Όταν έκλεβαν χρήματα από τα show μου, συνεργάστηκα; Είχα πολλές ευκαιρίες να πω στην αστυνομία τι είδα; Ναι. Ακολουθούσα λοιπόν έναν κώδικα που μου είχε επιβληθεί και που πίστευα πως ήταν αληθινός. Πριν παραβιάσω τον κώδικα του δρόμου, πόσες φορές δεν μου άρεσε; Όλα έχουν να κάνουν με την τιμή, την αφοσίωση», πρόσθεσε. «Λοιπόν, ας μιλήσουμε για το αν το να κοιμάσαι με το κορίτσι κάποιου είναι τιμή, το να απαγάγεις κάποιον είναι τιμή, το να κλέβεις εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από αυτόν είναι τιμή, το να προσπαθείς μέχρι και να τους σκοτώσεις είναι τιμή. Το να καρφώνεις δεν είναι του δρόμου! Αλλά όταν ο δρόμος εκμεταλλεύεται έναν από τους φίλους σας είναι;»

Όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει εάν η συμφωνία, ήταν πως η συμμορία (Nine Tr3y) θα του παρείχε αξιοπιστία στους δρόμους με αντάλλαγμα που θα έφερνε, ο 6ix9ine δεν δίστασε.

«Αξιοπιστία», επιβεβαίωσε. «Απλά δεν ήξερα τότε την προδοσία. Αυτοί είναι οι ίδιοι τύποι που δίπλα τους, ξυπνούσα κάθε μέρα.»

Στην ίδια συνέντευξη ο Tekashi συνέκρινε επίσης τον εαυτό του με τον Tupac Shakur και παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στην προσοχή που λαμβάνει. Διαβάστε την πλήρως εδώ.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0