in ,

Πρωταγωνιστές παιδιά που παριστάνουν τους Pop Smoke και Quavo, για το clip του ‘Aim For The Moon’.

Το τελευταίο video για ένα τραγούδι από το μεταθανάτιο album του Pop Smoke, ‘Shoot For The Stars, Aim For The Moon’, βλέπει τον εκλιπόντα rapper να απεικονίζεται από τον 12χρονο Bouba Savage.

Παρουσιάζοντας την εικονική εμφάνιση του Pop Smoke, την μπαντάνα και όλα, το videoclip για το ‘Αim For The Moon’ παίρνει μια διασκεδαστική προσέγγιση, εμπνευσμένη από το ‘Sky’s The Limit’ του Notorious B.I.G.

Στο τραγούδι συμμετέχει ο Quavo, οπότε υπάρχει και ένα δεύτερο παιδί, ντυμένο σαν τον rapper των Migos. Απολαμβάνοντας τον πλούτο που έχουν κερδίσει, το video τους δείχνει να οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα, να αράζουν στην πισίνα, να τρώνε cheeseburgers και να flex-άρουν μετρητά. Ο νεαρός Bouba Savage, ο οποίος ήταν φίλος τoυ Pop, σίγουρα φαίνεται να περνάει καλά στη φανταχτερή αυτή σκηνοθεσία.

Advertisements

To clip έρχεται αφού το ‘Shoot For The Stars, Aim For The Moon’ ξανάφτασε την κορυφή του Billboard 200. Ο λόγος για τον δίσκο του οποίου την επιμέλεια παραγωγής ανέλαβε ο 50 Cent, παρουσιάστηκε στην θέση νο.1 και από τότε έχει αποτύχει να πέσει κάτω από το νο.4.

O Quavo αναμένεται να αποτίμει φόρο τιμής στον Pop Smoke κατά την διάρκεια των βραβείων BET στις 27 Οκτωβρίου, τραγουδώντας τα ‘Aim For The Moon’ και ‘Shake The Room’ προς τιμήν του.

Advertisements

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0