in , ,

Τα εφηβικά όνειρα που έγιναν πραγματικότητα με το single ‘Mood’ από 24kGoldn και Iann Dior.

Ένα νέο τραγούδι ανέβηκε στην θέση no.1 του Billboard Ηot 100 αυτή την εβδομάδα. Το άκρως εθιστικό ‘Mood’ των 24kGoldn και Iann Dior βρήκε το δρόμο προς την πρωτιά, όπως επιβεβαίωσε το Billboard την Δευτέρα (19 Οκτωβρίου).

Πρόκειται για το πρώτο no.1 single και των δύο νεαρών καλλιτεχνών, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και βρήκε επιτέλους την δόξα του, την 10η εβδομάδα παραμονής του στο Hot 100.

Advertisements

«Έχουμε το no.1 τραγούδι στο Billboard αυτή την στιγμή», ξεκίνησε να λέει ο 19χρονος 24kGoldn εμφανώς ενθουσιασμένος. «Τι ωραίος τρόπος να ξυπνάς. Είμαι μόνο 19 χρονών, δεν είμαι καν 20 και είμαστε στην κορυφή του κόσμου. Δεν πίστευα πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε τόσο γρήγορα για να είμαι 100% ειλικρινής μαζί σας. Ήξερα ότι μπορούσαμε να το κάνουμε, ήταν απλά θέμα χρόνου.»

Ενώ ήταν ακόμη σε κατάσταση ευφορίας, ο rapper από την Καλιφόρνια συνέχισε με ένα post, στο οποίο συνειδητοποιεί τα εφηβικά του όνειρα και ευχαριστεί όλους τους υποστηρικτές του που κατέστησαν δυνατή αυτή την στιγμή.

«Όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί δεν περίμενα να έχω το πρώτο μου no.1, αλλά ο θεός δουλεύει με μυστηριώδεις τρόπους», έγραψε. «Σας εκτιμώ Γ*ΜΑ τα όλους σας, είμαστε μια οικογένεια και όσο πάει η φάση μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Ευχαριστώ όλους όσους το κατέστησαν δυνατό, όλους όσους πίστεψαν. Η ζωή είναι διαφορετική στην κορυφή!»

Advertisements

Το ‘Mood’ ανέβηκε απ’ το no.4 στο no.1 χάρη στη συγκέντρωση 20.3 εκατομμυρίων αμερικανικών ροών και την πώληση 7.000 μεταφορτώσεων την εβδομάδα που έληξε στις 15 Οκτωβρίου. H Columbia Records μάλιστα, κατακτά την τέταρτη πρώτια στο Hot 100, για φέτος.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0