in , , ,

Ο Trippie Redd Ψάχνει Collab με Drake, αφoύ Πρώτα έχασε την Ευκαιρία για το “God’s Plan”.

Ο Trippie Redd έχασε την ευκαιρία του να βρίσκεται στο κομμάτι του Drake, το οποίο βραβεύτηκε με Grammy και είχε πιστοποιηθεί ως διαμαντένιο το 2018, ο λόγος για το “God’s Plan”, αλλά ο ίδιος φαίνεται να ψάχνει κάποια λύτρωση.

Την Τρίτη (28 Ιουλίου), ο rapper από το Ohio μοιράστηκε στο Instagram, μια προεπισκόπηση ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού σε παραγωγή του Dj Mustard. Ο Trippie χρησιμοποιήσε τη λεζάντα για να δελεάσει τον Drizzy σε ένα νέο collab.

«Μακάρι να ήταν ο @Champagnepapi σε αυτό», έγραψε στη λεζάντα προσθέτωντας ένα emoji φεγγάρι.

Όπως λέει η ιστορία, ο Trippie ήταν αρχικά να εμφανιστεί στο “God’s Plan” και είχε εν μέρει γράψει το verse του αλλά τελικά έχασε την προθεσμία. Σε μία συνέντευξη που έδωσε για το Complex τον Αύγουστο του 19′, εξήγησε πως ακριβώς το ‘έλουσε’ και εν τέλει δεν πήρε μέρος σε ένα τέτοιο hit.

«Δεν είναι δικαιολογία, θα μπορούσα να είχα κάνει το τραγούδι όποτε ένιωθα πως θέλω να το κάνω.», είχε πει. «Είχα το τραγούδι για 2 μήνες. Θα μπορούσα να το τελειώσω το verse. Άραζα και έπαιρνα το χρόνο μου για το συγκεκριμένο επειδή ήμουν σε φάση, αν ασχοληθώ με αυτό το track πρέπει πραγματικά να τα δώσω όλα.»

Όσο για το παρόν, ο Trippie ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επόμενου album “Pegasus”, με την ημερομηνία του προγραμματισμένη πριν το τέλος του 2020.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, κυκλοφόρησε το clip για το κομμάτι “Excitement” feat. PARTYNEXTDOOR, το οποίο περιλαμβάνεται στο ερχόμενο του έργο.

Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0