in , ,

Το track ‘Paranoia’ σκάει με το Deluxe Album του Pop Smoke!

Κυκλοφόρησε το deluxe album του Pop Smoke με νέα κομμάτια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται remixes και saucy νέα!

Η πολυτελής αυτή έκδοση προσθέτει 15 κομμάτια στο ήδη πλούσιο αυτό εργο, κάνοντας το πλέον ένα σύνολο 34 κομματιών!

Πολλοί επίσης καλλιτέχνες παίρνουν και εκείνοι μέρος, όπως οι: Burna Boy, Gunna, Young Thug, Queen Naija, Jamie Foxx και A Boogie Wit Da Hoodie, μεταξύ άλλων.

Πίσω στο θέμα του “Paranoia” τώρα, φαίνεται δύσκολο για τους νεαρούς rapper της Νέας Υόρκης, το να αποφύγουν να εκφράσουν τις υψηλές φιλοδοξίες τους, ενώ ήδη μπορεί να έχουν έρθει σε δύσκολη θέση με τον μεγάλο αριθμό των πλέον εναγόντων, άλλοι δείχνουν να εκτιμούν την φιλοδοξία. Πριν από τον απρόσμενο θάνατο του στην ηλικία των 20, ο Pop Smoke ήταν ένας από τους πολλούς διεκδικητές που αγωνίζονταν για τον θρόνο. Σε αντίθεση με αρκετούς από τους συναδέλφους του, ο Bashar Jackson φάνηκε να έχει δυνατό χέρι στη διπλωματία. Οι συμμαχίες του εκτείνονται από την αυλή του στο Brooklyn μέχρι και το νότο, όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη κυκλοφορία της συνεργασίας του με τους Young Thug και Gunna.

Το “Paranoia”, το οποίο έφτασε ώρες νωρίτερα στο πλαίσιο της deluxe έκδοσης του “Shoot For The Stars, Aim For The Moon”, ήταν ήδη από καιρό αναμενόμενο. Το hype εδραιώθηκε την στιγμή που το κομμάτι έγινε leak με ένα verse του Pusha-T, το οποίο τον βρήκε να πετάει (ξανά) σπόντες στον Drake.

Η κίνηση του δεν φάνηκε καλή στον Young Thug, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευση του στα social media. Ενώ αυτά είναι υπάρχοντα στο παρασκήνιο, το “Paranoia” έφτασε επίσημα, αν και χωρίς το αμφιλεγόμενο verse του Pusha. Παρ’ όλα αυτά, το κομμάτι μας παραδίδει ένα ευχάριστο και μελωδικό vibe, καθώς και άλλη μια απόδειξη της μουσικής ευελιξίας του μακαρίτη Pop Smoke.

Advertisements

Η αρχική έκδοση του “Shoot For The Stars, Aim For The Moon” έφτασε στις αρχές του μήνα και περιέχει τις συμμετοχές των: 50 Cent, Roddy Ricch, Tyga, Lil Baby, Da Baby και άλλων.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0