in , , ,

Ο ASAP Ferg απευθύνεται στο δράμα περί ASAP Mob, μέσα από το ‘Big ASAP’ ft. Monica.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ASAP Ferg δήλωσε κατα την διάρκεια συνέντευξης με τον Ebro ό,τι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο ‘Big ASAP’, για να απευθυνθεί στην όλη κατάσταση με την ASAP Mob.

Αν θυμάστε, οι ASAP illz και ASAP Bari δήλωσαν δημοσίως στους fans πως ο Ferg δεν αποτελούσε πλέον μέρος του Mob. Το άλλο αστέρι της ομάδας, ο A$AP Rocky, δεν έχει απευθυνθεί ακόμα στο θέμα, αλλά ο Ferg έχει πλέον εκπληρώσει την υπόσχεση του, κυκλοφορώντας ένα νέο κομμάτι για το κοινό. Αν τώρα περιμένατε πως θα προσπαθούσε να επιτεθεί με μπάρες σε μέλη της ομάδας του, αυτό σίγουρα δεν ισχύει εδώ.

Το ‘Big ASAP’ παρουσιάζει μια εμφάνιση έκπληξη από την βετεράνο τραγουδίστρια Monica και ο Ferg χώνει μια δυο μπάρες περί του θέματος, έτσι ώστε να εκφράσει τις σκέψεις του για την αντιπαράθεση. «Η προπαγάνδα σε ανεβάζει μέχρι να σε φέρει πάλι κάτω / πως θα διώξεις έναν ηγέτη του ASAP / κρατώ το πόδι μου στον λαιμό τους μέχρι να λιποθυμήσουν», λέει πάνω από την ακουστικά vintage παραγωγή.

Advertisements

Το τραγούδι θα προστεθεί στην deluxe έκδοση του νέου album του Floor Seats II, όταν αυτή κυκλοφορήσει παντού απόψε τα μεσάνυχτα.

Ακούστε παρακάτω το ‘Floor Seats II’.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0