in , ,

Ο Lil Baby κερδίζει το βραβείο ‘MVP της Χρονιάς’ & ο Young Thug το ‘Προπονητής της Χρονιάς’.

Ο Lil Baby είναι ο MVP για το 2020, σύμφωνα με τους ακροατές του Spotify.

Η εφαρμογή υπηρεσίας ροής έστεψε το αστέρι της Atlanta ως τον MVP και ανακοινώθηκε την Τρίτη (6 Οκτωβρίου) μέσω της σελίδας ‘RapCaviar’. Οι fans ψήφισαν για τον πολυπόθητο τίτλο του MVP, μεταξύ των υποψηφίων: Pop Smoke, Roddy Ricch, Lil Uzi Vert και Lil Baby. Επίσης, απένειμαν στον Young Thug το βραβείο του ‘Προπονητή της Χρονιάς’, ενω ο Don Toliver ψηφίστηκε ως ο ‘Rookie’ του 2020.

Advertisements

Οι υποψήφιοι επιλέχθηκαν από τους συντάκτες του RapCaviar βάσει της παράστασης τους στην playlist, καθώς και αλλού στο Spotify, με τους fans να ψηφίζουν τα βραβεία MVP και Rookie της χρονιάς μέσω δημοσκοπήσεων στα social media.

Ο Don Toliver δεν έχει σταματήσει να εκπλήσσει από τις αρχές του ’20, έχοντας feats. σε τραγούδια θρύλων όπως οι Nas και Dom Kennedy, πρωταγωνιστεί στο ‘Lemonade’ των Internet Money με Nav & Gunna, κυκλοφόρησε το πρώτο του LP ‘Heaven or Hell’ και αυτά είναι μόλις μερικά απο τα φετινά του επιτεύγματα. Το ‘Heaven or Hell’ περιέχει 12 κομμάτια, έφτασε τον Μάρτιο και παρουσίασε εμφανίσεις από τους Travis Scott, Quavo, Offset και Shack Wes.

Ο Lil Baby διανύει επίσης μια πολύ δυνατή χρονιά και μάλιστα αυτή την στιγμή πρόκειται για τον μοναδικό καλλιτέχνη που έχει γίνει δύο φορές πλατινένιος μέσα στο ’20. Το συγκεκριμένο επίτευγμα έγινε χάρη στο album του ‘My Turn’, το οποίο σύντομα έγινε το πιο υψηλό σε πωλήσεις και streams από album για το 2020, με παραπάνω από 4 δισεκατομμύρια ροές (streams) μέχρι τώρα.

Τον Ιούνιο, ο rapper από την Atlanta ανέλαβε τον ακτιβισμό και πήρε θέση για το κίνημα Black Lives Matter με την κυκλοφορία του single ‘The Bigger Picture’. Όλα τα έσοδα από το τραγούδι χορηγήθηκαν στην Εθνική Ένωση Μάυρων Δημοσιογράφων, στους δικηγόρους της αδικοχαμένης Breonna Taylor, στο The Bail Project και στο BLM.

Ο ίδιος έκανε ένα βήμα πίσω από τα πολιτικά μήνες νωρίτερα, ωστόσο, λέγοντας σε συνέντευξη του για το GQ, πως άρχισε να γίνεται λίγο ‘too much’ για εκείνον.

«Όσο περισσότερο βλέπω τι γίνεται με όλη την φάση, τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να μην ασχοληθώ άλλο με τα πολιτικά», είπε. «Δεν θέλω να γίνω κανένας Malcolm X ή Martin Luther King. Έχωσα την μύτη μου εκεί μέσα. Είμαι καλά με αυτό.»

Πέρα από την πολιτική ο MVP έχει αρκετά άλλα project για να τον κρατάνε απασχολημένο. Πρόσφατα αποκάλυψε πως θα επεκτείνει το label του ‘4 Pockets Full’, καθώς και το ταλέντο που το αποτελεί. Τέλος, έχει δώσει ενδείξεις για κυκλοφορία νέου μουσικού υλικού στο άμεσο μέλλον.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0