in ,

Νέο track του ΑSAP Ferg feat. Nicki minaj και MadeinTYO.

Ο ASAP Ferg συνεργάζεται για άλλη μια φορά με την Nicki Minaj, ενώ προσθέτει και τον MadeinTYO για να μας φέρει το τελευταίο του single “Move Ya Hips”. Απολαύστε παρακάτω τα visuals από μια επίδειξη ενημερωτικού τύπου, όσον αφορά τους γοφούς και την γύμναση τους.

Ο Ferg ανακοίνωσε επίσημα το κομμάτι νωρίτερα αυτη την εβδομάδα. Πριν από αυτό οι Ferg και ASAP Rocky ανέβαζαν teasers στα social media, μέχρι που η Minaj φανέρωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, απαντώντας σε ένα tweet που παρουσιάζει τον Flacko να είναι ανυπόμονος.

Advertisements

Το κομμάτι σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στο δημιουργικό ντουέτο Nicki και Ferg. Οι δυο τους είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους παλαιότερα, το 2017, για το remix του “Plain Jane”. Αυτό είχε βοηθήσει το κομμάτι να επανέλθει στην κορυφή των charts, με αποτέλεσμα να πιστοποιηθεί εως και 4 φορές πλατινένιο, ενώ συμπεριλήφθηκε επίσης στο δεύτερο solo album του A$AP Ferg “Still Striving”. Ακολούθησε το “Runnin'”, στο οποίο συμμετείχε ο ASAP Rocky και προστέθηκε στα soundtrack για την ταινία “Creed II”.

Advertisements

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0