in ,

O Lil Tecca φέρνει το ‘Virgo World’ με την συμμετοχή των Lil Uzi Vert, Skrillex, Nav, Lil Durk, Internet Money και άλλων.

Ο Lil Tecca παρουσιάζει ονόματα υψηλού επιπέδου για το επερχόμενο album του ‘Virgo World’. Ο 18χρονος καλλιτέχνης της Republic Records, δημοσίευσε την tracklist μέσω του Instagram την Τρίτη (15 Σεπτεμβρίου) αποκαλύπτοντας ποιοι θα είναι μέρος της 2ης, για τον ίδιο, ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς.

Το ‘Virgo World’ θα παρουσιάσει συνεργασίες με τους Lil Uzi Vert, Nav, Skrillex και Dj Scheme, Polo G, Lil Durk, Guwop Reding όπως και την ομάδα μουσικών παραγωγών, οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο και στην ανάδειξη του Lil Tecca εξαρχής, Internet Money. Η λίστα των κομματιών περιλαμβάνει και το single ‘Royal Rumble’, το οποίο έφτασε τον Αύγουστο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Το συγκεκριμένο album χρησιμεύει ως συνέχεια του ‘We Love You Tecca’, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2019 και επρόκειτο για την πρώτη του κυκλοφορία με την Republic Records. Το εν λόγω mixtape είχε κάνει ντεμπούτο στην θέση νο.4 για το Billboard 200 και κέρδισε την χρυσή του πιστοποίηση από την RIAA, τον Μάρτιο του ’20.

Δείτε την tracklist για το ‘Virgo World’ παρακάτω:

View this post on Instagram

TRACKLIST. which track you waitin on rn?

A post shared by #VWVWVWVW (@liltecca) on

Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0