in , , ,

Ακούστε το νέο single του SAINt JHN ‘Gorgeous’.

Δεν υπάρχει χώρος για συζήτηση. Αυτή ήταν εμφανώς η πιο δυνατή χρονιά όσον αφορά την καριέρα του SAINt JHN. O αποκαλούμενος Ghetto Lenny δεν σταματά όμως, κυκλοφορώντας άλλη μία φαινομενικά κομματάρα με τον γνώριμο του trap χαρακτήρα.

Ο γεννημένος στο Brooklyn καλλιτέχνης μοιράστηκε το επίσημο εξώφυλλο του τραγουδιού το απόγευμα της Πέμπτης (8 Οκτωβρίου), λίγες ώρες πριν εμφανιστεί σε μία συναυλία, όπου διοργανώθηκε με την βοήθεια της Pepsi και της εφαρμογής Triller, με σκοπό να ενθαρρύνει τον κόσμο να ψηφίσει στις ερχόμενες εκλογές των Η.Π.Α. Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης παραστάσεις των Chance The Rapper και Chloe X Halle.

To ‘Gorgeous’ σκάει μια εβδομάδα μετά τη συμμετοχή του SAINt JHN στο track ‘Famous’ από Octavian feat. Gunna, φέρνοντας μας άλλο ένα χορευτικό flow που απλά σκοτώνει. Επίσης, πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις του με τους Giggs, Marshmello x Southside και Vic Mensa, στο ‘Been Thru This Before’, εκτός του ότι έριχνε τα remix για το ‘Roses’, το ένα μετά το άλλο, με τις συμμετοχές των Future και J Balvin ξεχωριστά, πέραν από το πιο ηλεκτρονικό ακουστικά, του Imanbek. O Carlos St. John Phillips γιόρτασε την επιτυχία των εν λόγω remix, μέσω του Instagram τον προηγούμενο μήνα, όταν ανακοίνωσε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου album του, με τίτλο ‘WTWWB’.

Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0