in , ,

Ο Nas επιστρέφει με νέο album ft. Fivio Foreign, Big Sean, Lil Durk κ.α.

Ο Nas επιστρέφει για να ανακτήσει το θρόνο του με το επόμενο του άλμπουμ μετά από δύο χρόνια, με τον τίτλο ‘King’s Disease’.

Εξώφυλλο του Album

Ο Nas συνεργάζεται με τον Hit-Boy για το συγκεκριμένο. Το έργο είναι αποκλειστικής παραγωγής από τον beatmaker. To album το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή (21 Αυγούστου) αποτελεί επίσης εκτελέστικο έργο του Hit-Boy, καθώς και του Gabriel ‘G Code’ Zardes.

Αυτό που είναι ειδικά ενδιαφέρον όμως, είναι πως για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες, ο Nas ενώνεται με τους συναδέλφους του Foxy Brown, AZ και Cormega στο “Full Circle.” Το hip-hop supergroup είχε κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, το ‘The 1997 Album’, προτού διαλυθεί.

Advertisements

Ο Nas καλωσόρισε επίσης μερικά νέα πρόσωπα στον κόσμο του. Συνδέεται με τον πιο καυτό ανερχόμενο ράπερ του Brooklyn, Fivio Foreign, για ένα τραγούδι με επίκεντρο τη Νέα Υόρκη, το ‘Spicy’, που επίσης παρουσιάζει τον ASAP Ferg. Ο Lil Durk συνεχίζει να συλλέγει ανεκτίμητες συμμετοχές, ακολουθώντας το verse για το ‘Laugh Now, Cry Later’ του Drake, με την εμφάνιση του στο album του King Nas. Επίσης, εμφανίζονται οι Big Sean, Don Toliver, Charlie Wilson, Andersoon Paak, μεταξύ άλλων.

Ακούστε το album παρακάτω.

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0