in

Το track που δημιούργησε ‘Paranoia” και το verse του Pusha-T που ξεκινάει beef με τον Drake (Part 2).

H “Paranaoia” την οποία προξένησε το κομμάτι του Pusha-T από τον πλέον πετυχημένο μεταθανάτιο δίσκο του Pop Smoke, “Shoot for the Stars, Aim for the Moon”, είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεχιστεί το beef του με τον Drake.

Το πολυσυζητημένο track “Paranoia το οποίο δεν κυκλοφόρησε μαζί με τον δίσκο, πλέον δεν είναι διαθέσιμο σε καμία πλατφόρμα… και αυτό διότι οι στίχοι τους οποίους χώνει ο Pusha-T προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στον χώρο της ραπ σκηνής. Ο King Push για άλλη μία φορά προκαλεί τον αντίπαλο του Drake.

“You know reality bites, it’s chess, not checkers

Let ’em rush the stage when you made like Sinatra

Only to hide the blade flyin’ back through LaGuardia

I am Godfather, hush”

Ο King λέει πως ο Drake αποφεύγει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και ζει σε έναν φανταστικό κόσμο μέσα απ’ τα κομμάτια του, ενώ τον κυριαρχεί το εγώ του και σε κάθε νέο diss εκείνος απαντά βιαστικά χωρίς τακτική. Ο Pusha-T στην συνέχεια αναφέρει ένα περιστατικό που συνέβη στις 20 Νοεμβρίου 2018 σε μία συναυλία του στο Τoronto. Κάποιος από το κοινό, ανέβηκε στην σκηνή και επιτέθηκε με μαχαίρι στον ‘King-Τ’.

Τέλος, ο Drake στο κομμάτι του “Going Bad” ταυτίζει τον εαυτό του με τον Michael Corleone. Έτσι, ο Pusha συμβουλεύει τον Drake να σταματήσει να αυτοαποκαλείται «Νονός» και πως στην πραγματικότητα δεν θέλει πόλεμο με τον Pusha.

Τίποτα σαν ένα καλά δημοσιευμένο beef για να παραδώσει μια δόση ίντριγκας σε όσους δεν εμπλέκονται, ε;

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0