in

Μια Κλεφτή Ματιά απ΄το Βασίλειο του ‘Rockstar’ DaBaby

Ο Jonathan Lyndale Kirk ή όπως είναι γνωστός ως DaBaby, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz τα τελευταία δυο χρόνια. Ο ίδιος θεωρεί πως  το πάθος του για την μουσική του ανοίγει τον δρόμο για να μπορέσει να βοηθήσει τους γύρω του. Ποιος είναι όμως ο Jonathan Kirk;

View this post on Instagram

Stop making hits bro.

A post shared by GOD IS GREAT! (@dababy) on

Ο Kirk ξεκίνησε την καριέρα του κάπου μεταξύ του 2014 – 2015, υπό το όνομα Baby Jesus. Με μουσικά ερεθίσματα από 50 Cent, Eminem και Lil Wayne, παράτησε τις σπουδές -που όπως είχε δηλώσει το έκανε μόνο για τους γονείς του- για να επικεντρωθεί στο μοναδικό του πάθος την μουσική. Μετά την πρώτη του εμφάνιση στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας άλλαξε το όνομα του από Baby Jesus σε DaBaby. Η αλλαγή του ονόματος του προήλθε από τις ανησυχίες του ίδιου περί διαστρέβλωσης του ονόματος του.

View this post on Instagram

?

A post shared by GOD IS GREAT! (@dababy) on

Advertisements

Κατακτώντας την showbiz ο Baby έστρεψε τα βλέμματα της αστυνομίας πάνω του μετά από μία σειρά γεγονότων στα οποία εμπλεκόταν.  Στις Νοεμβρίου το 2018 ο Kirk δέχτηκε επίθεση από τον 19χρονο Jalyn Domonique Craig στον διάδρομο σούπερ μάρκετ στο Huntersville της νότιας Carolina˙ με αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού Jalyn. Ο ανερχόμενος σταρ δήλωσε πως δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά αφού ήταν σε άμυνα υπερασπιζόμενος την οικογένεια του. Στην συνέχεια το 2019 ο DaBaby, ομολόγησε την ενοχή για την μεταφορά ενός κρυμμένου όπλου. Το πιο πρόσφατο σκηνικό, κατηγορήθηκε για μία ληστεία στο Μαϊάμι τον Ιανουάριο του 2020, ενός μουσικού υποστηρικτή ο οποίος δεν τον πλήρωσε το ποσό το οποίο είχαν συμφωνήσει για το live του. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές του Μαϊάμι μετά από 48 ώρες.

Ο superstar της νότιας Carolina έχει κατακτήσει το Billboard με το album του Kirk κατέχοντας την πρώτη θέση. Όπως μας έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα πορεία του, ο Dababy δείχνει ακολουθεί τα λόγια του πατέρα του: «o ουρανός είναι το ταβάνι», «ποτέ μην καθησυχάζεσαι, πάντα να προσπαθείς για το καλύτερο».

Advertisements

Advertisements

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0