in ,

Γυρίσματα για videoclip του DaBaby, καταλήγουν σε πυροβολισμούς!

Τα γυρίσματα του διάσημου rapper εξελίχθηκαν σε δράματα, χωρίς πολλά πολλά…

Ο DaBaby δημοσίευσε αρκετά video το Σαββατοκύριακο που πέρασε, σε αρκετά από αυτά παρουσιάζεται να ‘ποζάρει’ μετρητά του, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα άθελα την τοποθεσία του. Σε ένα από τα δύο clip, δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται όταν και ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί.

Σε ένα δεύτερο clip, οι σειρήνες της αστυνομίας γίνονται όλο και πιο δυνατές καθώς πλησιάζουν το μέρος όπου βλέπουμε μια γυναίκα ξαπλωμένη στην άκρη του δρόμου, φαινομενικά τραυματισμένη. Ο άντρας πίσω από την κάμερα λέει, «Χτύπησαν μια γυναίκα. Πυροβολούσαν και τραυμάτισαν μια κυρία, γ*μώ..! Δεν πέθανε στο τόπο του εγκλήματος. Ελπίζω να φτάσει στο νοσοκομείο και να επιβιώσει. Παλιομαλ*κες. Και η αστυνομία μαζί, δεν εμπιστεύομαι κανέναν τους».

Advertisements

O DaBaby δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια δήλωση για το συμβάν.

Το περιστατικό ακολουθεί μια εορταστική εβδομάδα για τον Kirk. Άλλωστε, στις 29 Σεπτεμβρίου έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που κέρδισε δύο υποψηφιότητες για τον τίτλο του Hip-Hop album της χρονιάς, με δύο διαφορετικά album, για τα βραβεία BET 2020.

Ο 28χρονος rapper ηγείται όλων των καλλιτεχνών με 12 υποψηφιότητες στην φετινή εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των album ‘KIRK’ και ‘Blame It On Baby’.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0