in , , ,

Επιτέλους κυκλοφόρησε το ανεπανάληπτο album του Pop Smoke.

Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του Pop Smoke, σήμερα το πρωί Παρασκευή 3 Ιουλίου έγινε η κυκλοφορία του μοναδικού του album “Shoot For The Stars, Aim For The Moon”! Ο δίσκος περιλαμβάνει συνεργασίες από Quavo, 50 Cent, DaBaby, Future, Lil Baby, Swae Lee, Tyga, Karol G, Lil Tjay και πολλούς ακόμα.

Τον τελευταίο λόγο για την επιλογή του εξωφύλλου του άρθρου τον είχε η μητέρα του συγχωρεμένου Pop. Μετά το “Meet The Woo 2″, το οποίο κυκλοφόρησε 12 μέρες πριν τον τραγικό θάνατο του νεαρού Smoke ˙ το ” Shoot For The Stars, Aim For The Moon” είναι ότι πιο φρέσκο κυκλοφορεί και αποτελεί το πρώτο και τελευταίο album του Pop Smoke.

Ο Fifty σίγουρα έχει απογειώσει το album αυτό καθ’ αυτό και η κίνηση του αυτή δείχνει τον σεβασμό που τρέφει ο ίδιος αλλά και όλοι οι κορυφαίοι ράπερς του χώρου με τους οποίους είχε συνεργαστεί ο αδικοχαμένος Pop.

Πληροφορίες για το track Νο. 9 “Make it Rain” με τον Rowdy Rebel που έχει γίνει viral και αποτέλεσε το promotional single θα βρείτε εδώ.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από μία συναυλία στην Γαλλία όπου εμφανίζεται το ολόγραμμα του νεαρού Pop Smoke και συγκινεί τόσο το κοινό όσο και τους καλλιτέχνες.

Advertisements

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0