in ,

Ακούστε το ‘WHATS POPPIN’ (Remix) με τις Εκρηκτικές Συμμετοχές των: DaBaby, Tory Lanez, Lil Wayne

Ο Jack Harlow σύλλεξε κάποια απ’ τα πιο βαριά ονόματα στην παγκόσμια Hip-Hop σκηνή, ώστε να δώσει μια νέα γεύση στο πολυπετυχημένο του hit ‘WHATS POPPIN’.

Μόλις χθες (24 Ιουνίου) κυκλοφόρησε την εκ νέου εφεύρεση του, με ένα remix για το πρώτο και πιο δημοφιλές single του, o 22χρονος Jackman Thomas Harlow. Η original κυκλοφορία του τραγουδιού, που δεν συμπεριλάμβανε κανέναν, κορυφώθηκε στην θέση no.16 του Billboard Hot 100, σημειώνοντας την πρώτη μεγάλη επιτυχία του ανερχόμενου καλλιτέχνη.

Ο άσσος από το Louisville του Kentucky, χαρακτηρίζει το κομμάτι ως μια επίδειξη ασταμάτητων punchlines (ατακών), καθώς οι: Harlow, DaBaby, Tory Lanez και Lil’ Wayne ακούγονται σαν να παίρνουν μέρος σ’ ένα λυρικό πόλεμο.

Ο Harlow θέτει το ρυθμό με αναφορές στο NBA, αναφέροντας μάλιστα τον διάσημο σκόρερ Gilbert Arenas ο οποίος έπαιζε για τους Phoenix Suns. O DaBaby ακολουθεί τον Harlow καυχιώντας για το πρόσφατο no.1 single του ‘Rockstar’ (Billboard Hot 100) με ft. από τον Roddy Ricch.

Εν τω μεταξύ η προσωπική ζωή του Lil Wayne με τον αρραβώνα του, όσο και ο Tory Lanez με το φαινομενικά μοναδικό instagram Live Show του ‘Quarantine Live Radio’, κατέφεραν να παραμείνουν στο προσκήνιο χώρια απ’ την πρόσφατη μουσική τους παραγωγή.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0