in , ,

Η Megan Thee Stallion απευθύνεται στο σκηνικό με τον Tory Lanez μέσα από freestyle, βραβεύεται από τα VMA’s.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Megan Thee Stallion αποκάλυψε ότι ήταν ο Tory Lanez εκείνος που την πυροβόλησε κατά την διάρκεια του συμβάντος της 12ης Ιουλίου στο Los Angeles. Τώρα, απευθύνεται στην κατάσταση με μία νέα freestyle παράσταση της που μοιράστηκε στο Instagram.

Το εξαιρετικό, αλλά δυστυχώς αρκετά σύντομο freestyle έρχεται το ίδιο Σαββατοκύριακο που τίμησε τα θύματα αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια της εικονικής της συναυλίας. H rapper από το Ηouston ανέβηκε στη σκηνή το Σάββατο παρουσιάζοντας την πρώτη της παράσταση μετά την άφιξη του ‘Savage’ remix της με την Beyonce.

“Hotties, it’s been a very, very rough 2020 and it’s been a few very rough months for me”, λέει η ίδια στις θαυμάστριες της.

Μόλις μέσα στο 20′, η Megan αντιμετώπισε νομικές δυσκολίες με το δισκογραφικό της label, πυροβολήθηκε σε ενα τραυματικό επεισόδιο και αντιμετώπισε έντονο εως και μισογυνιστικό έλεγχο για την εμφάνιση της στο “WAP” της Cardi B.

Advertisements

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος, ήταν ενα θριαμβευτικό Σαββατοκύριακο για εκείνη. Όχι μόνο κατόρωθωσε να επιδείξει τις freestyle ικανότητες της και έδωσε μια πολιτικά φορτισμένη παράσταση, αλλά βραβεύτηκε και απ’ τα MTV VMA’s για το προαναφερθές κομμάτι της ‘Savage’.

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0