in , , ,

Ακούστε το πρώτο album του The Kid LAROI ft. Juice WRLD.

Ο Kid Laroi κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του “F*ck Love”, υπό την αιγίδα της Columbia Records.

Μαζί με την άφιξη του έργου, o Laroi μοιράστηκε ένα μουσικό videoclip για το “Not Fair” ft. Corbin. Το “F*ck Love” περιλαμβάνει το τραγούδι “Go” με τον μέντορα και φίλο του Juice WRLD, καθώς και το “Tell Me Why”, που το ηχογράφησε προς τιμήν του Jarad, ο οποίος πέθανε τραγικά τον περασμένο Δεκέμβριο σε ηλικία 21 ετών. Το project περιλαμβάνει και την συμμετοχή του Lil Mosey στο track “Wrong”.

Advertisements

Σε πρόσφατη συνέντευξη του για το Apple Music’s New Music Daily Show της Apple Music, ο 16χρονος Laroi συζήτησε τι ρόλο έπαιξε η καθοδήγηση και η φιλία του Juice.

«Όταν πρωτοήρθα στο Los Angeles, ζούσα μαζί του για τους πρώτους τρεις μήνες, προτού φέρω την οικογένεια μου εδώ και τα λοιπά», ανέφερε ο Laroi. «Ζούσα μαζί του, την κοπέλα και τους φίλους του. Έτσι, υποθέτω ότι με την πάροδο του χρόνου, ειδικά, είχαμε αρκετό χρόνο να δεθούμε και να διασκεδάσουμε. Ήμασταν παρέα στο σπίτι κάθε μέρα. Πράγματα όπως το να είμαστε στο στούντιο, ακόμα και όταν δεν ηχογραφούσαμε μαζί, ενώ εκείνος θα ήταν στο στούντιο προφανώς κάθε μέρα, ηχογραφώντας ένα εκατομμύριο τραγούδια. Πήγαινα εκεί μέσα, απλά τον έβλεπα και καταλάβαινα πως γίνεται η φάση.»

Μπορείτε να ακούσετε το “F*ck Love” ακριβώς από κάτω.

Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0