in , , ,

Μια Ανάσα, πριν απ’ το Τελευταίο Album του Αείμνηστου Juice WRLD.

Τη Δευτέρα (6 Ιουλίου), η ομάδα του Juice WRLD ανακοίνωσε ότι ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης θα κυκλοφορήσει το εξαιρετικά αναμενόμενο μεταθανάτιο άλμπουμ του, “Legends Never Die”, αργότερα αυτή την εβδομάδα. Εν τω μεταξυ ένα νέο single με την συμμετοχή της Halsey έφτασε εχθές. Ο λογαριασμός Instagram του Jarad μοιράστηκε επίσης ένα teaser το ίδιο απόγευμα, αποκαλύπτοντας μας πως το album θα κυκλοφορήσει, τελικά, την Παρασκευή (10 Ιουλίου).

View this post on Instagram

Legends Never Die. 7/10. #lljw?

A post shared by Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999) on

Advertisements

“Legends Never Die. 7/10. #lljw”, αναγράφεται στην ετικέτα από το post του στο Instagram, συντομογραφημένα για την φράση ‘Long Live Juice WRLD’.

Μετά από μερικές ώρες ακολούθησε και το παράκατω post όπου -πέραν μιας βαθιάς συγκίνησης- η ομάδα του Juice WRLD μοιράζεται μαζί μας τον αριθμό των κομματίων του LP (15).

View this post on Instagram

#lljw?

A post shared by Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999) on

«Το άλμπουμ ρίχνει ένα λαμπρό φως στους συνεργάτες που σήμαιναν τόσα πολλά για τον Juice και επηρέασαν βαθιά τη μουσική του διαδικασία. Ο Juice αφιέρωσε τη μουσική του στους θαυμαστες του, τώρα περισσότερο από ποτέ, ελπίζουμε ότι αυτό το άλμπουμ θα φέρει κάποια ανακούφιση σε όλους κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών.»

Μεταφραζόμενο απόσπασμα απ’ το Instagram post παραπάνω

Δεν έχει αποκαλυφθεί ούτε η λίστα των τραγουδιών, ούτε τα χαρακτηριστικά όσον αφορά στο τι μπορούν να περιμένουν οι fans από το επικείμενο LP, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθούν τις προσεχείς ημέρες. Εν όψει του άλμπουμ, το τραγούδι “Righteous” έχει κυκλοφορήσει απ’ τον Απρίλιο, πέραν από επίσης μία πλειθώρα ακυκλοφόρητων κομματιών.

Για να συνοδεύσουν την άφιξη του άλμπουμ, κυκλοφόρησε το “Life’s a Mess” , του οποίου η παραγωγή είναι από τον Rex Kudo και έχει διατεθεί στους θαυμαστές για stream σε όλες τις πλατφορμες. Μάλιστα, χθες το απόγευμα προσφέρθηκε και ένα visualiser. Ένας καλλιτέχνης με το όνομα David Garibaldi, φαίνεται να δημιουργεί έναν περίτεχνο πίνακα του Juice και της Halsey παρέα. Το δίδυμο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στο “Without me (Remix)”, το οποίο είχε φτάσει το 2019.

Advertisements

Ο Jarad είχε κυκλοφορήσει δύο ατομικά album κατά τη διάρκεια της ζωής του. Αυτά είναι τα “Goodbye & Good Riddance” και “Death Race For Love”. Επίσης, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η συνεργασία του με τον επονομαζόμενο ‘Trap Lord’ Future, για το “WRLD on Drugs”.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0