in , , ,

Το νέο album του YG είναι έντονα επηρεασμένο απ’ τον 2Pac.

O YG αναπολεί τον Tupac τελευταία και οι θαυμαστές θα το αισθανθούν αυτό έντονα, όταν ακούσουν το νέο του album.

Την Τετάρτη (23 Σεπτεμβρίου), ο rapper από το Compton κυκλοφόρησε το single του ‘Out on Bail’, το οποίο εμπεριέχεται στο επερχόμενο project του, ‘My Life 4Hunnid’. O ίδιος ανακοίνωσε το κομμάτι την Τρίτη, καθώς και το cover art του, το οποίο τον δείχνει να οδηγεί μια Ferrari, κατά την διάρκεια μιας αστυνομικής καταδίωξης.

Advertisements

Το single φτάνει σε όλες τις πλατφόρμες ροής περίπου 8 μήνες μετά την αποφυλάκιση του με εγγύηση (όπως λέει και ο τίτλος του τραγουδιού), μετά την σύλληψη του για κατηγορίες ληστείας. Ο 30χρονος rapper συνελήφθη λίγες μέρες πριν να πραγματοποιήσει τον προκαθορισμένο φόρο τιμής του προς τον μακαρίτη Nipsey Hussle, στα φετινά βραβεία Grammy. Ο δικηγόρος του, Joe Tacopina, είπε τότε πως ο χρόνος σύλληψης ήταν πράγματι ύποπτος.

«Η σύλληψη αυτή έπιασε τον YG εντελώς απροετοίμαστο καθώς δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτά τα οποία υποστηρίζουν», ανέφερε ο δικηγόρος στο TMZ. «Ο YG δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάνε οι ερευνητές και δεν μας έχουν δοθεί καν λεπτομέρειες… Μαθαίνουμε για την υπόθεση από τα μέσα ενημέρωσης… Ο YG έχει προγραμματισμένη μια παράσταση την Κυριακή στα Grammy’s, έτσι ώστε να τιμήσει τον Nipsey Hussle… έτσι ο χρόνος μοιάζει ύποπτος, για να το θέσω ήπια.»

O 2Pac, παρεπιπτόντως, είχε επίσης ένα τραγούδι που ονομάζεται ‘Out on Bail’. Ο ίδιος έδωσε μια δημοφιλής ζωντανή παράσταση, όπου είπε και το συγκεκριμένο track, κατά την απονομή των βραβείων Source (1994).

Σε νέα συνέντευξη με τον Zane Lowe της Apple Music την Τετάρτη, ο YG εξήγησε ότι το νέο album «επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό» από τον 2Pac και πως αυτό το έργο αποτελεί την δικιά του αλήθεια.

«Πέρασε πολλά από τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι αυτή τη στιγμή, και έβγαζε μουσική για αυτά, μόνο από τον τόνο και την επιμονή καταλάβαινες πως ‘ανέβαινε’», ανέφερε ο YG και πρόσθεσε πως αυτή η πτυχή της ηχογράφησης τον ενέπνευσε να αναζητήσει έναν συνεργάτη που αισθάνεται ότι έχει επίσης «επηρεαστεί ιδιαίτερα« από το αδικοχαμένο είδωλο, Tupac Shakur.

«Οπότε πήγα και έβαλα τον Lil Wayne να τραγουδήσει μαζί μου σε ένα κομμάτι», είπε. «Και νομίζω πως το τραγούδι είναι ένα που θα το αγαπήσουν όλοι, γιατί ακούγεται σαν να έρχεται από το δρόμο, με τον τρόπο που τα έχωνε ο Lil Wayne πίσω στο 2008, καταλαβαίνετε τι λέω; 2007, 2006. Έτσι ακούγεται. Για αυτό όλοι ανυπομονούμε. Το τραγούδι λέγεται ‘Blood Walk’. Περιελαμβάνει τον Lil Wayne και τον καλλιτέχνη μου D3, αλλά μιλάμε για φωτιά.»

View this post on Instagram

MY LIFE 4HUNNID THE ALBUM OCTOBER 2ND

A post shared by @ yg on

Advertisements

To ‘My Life 4Hunnid’ θα αποτελέσει το 5ο album του YG και ακολουθεί το ‘4Real 4Real’ (2019), το οποίο παρουσιάστηκε στην θέση no.7 για το Billboard 200.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0