in ,

“Wash Us In The Blood” ονομάζεται το νέο κομμάτι του Kanye West μαζί με τον Τravis Scott

Ο Kanye West μετά την μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε για τον κόσμο της μόδας με την συνεργασία του με την GAP, κυκλοφόρησε και νέο single κομμάτι σε συνεργασία με τον Travis Scott!

View this post on Instagram

Arthur Jafa k west flame

A post shared by flame (@travisscott) on

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου, ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε τον τίτλο του νέου του album “God’s Country”. Την ίδια στιγμή, ο Kanye ξεκίνησε μία νέα συνεργασία με τον σκηνοθέτη Arthur Jafa, για την κυκλοφορία του “Wash Us in the Blood” που αποτελεί το πρώτο κομμάτι του album του.

Το videoclip ξεκινά με μια σειρά επεισοδίων από τις πρόσφατες διαδηλώσεις του κινήματος Black Lives Matter, εικόνες από την περιοδεία του «Saint Pablo Tour» του Kanye, καθώς και ένα σύντομο clip του Αφροαμερικανού Ahmaud Arbery πριν δολοφονηθεί από δύο λευκούς άνδρες ενώ έκανε τζόκινγκ στη γειτονιά του, στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Το video ολοκληρώνεται, με τη μεγαλύτερη κόρη του Kanye και της Kim Kardashian, την επτάχρονη North, να χορεύει σε μία από τις πρόβες για τις εμφανίσεις του γκρουπ Sunday Service Choir του πατέρα της.

Advertisements

“And they tryna control Ye

They want me to calm down

They don’t want me to be Kanye

They don’t want Kanye to be Kanye

They wanna sign a fake Kanye, they tryna sign a calm ’Ye

That’s right I call him Calm ’Ye but don’t take me the wrong way

But don’t take me the wrong way, ’cause God took me a long way”

O Kanye West, έχει μπει αρκετά δυναμικά στο 2020 με νέες συνεργασίες, νέα μουσική και νέα που αφορούν τον χώρο της μόδας. Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει ο πολυτάλαντος West για το υπόλοιπο της χρονιάς…

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0