in ,

Εκτός ελέγχου fans του Travis Scott στα McDonalds!

Οι fans του Travis Scott μοιάζουν πολύ, μα πολύ ενθουσιασμένοι.. ή απλά ψάχνουν αφορμές.

Η συνεργασία του rapper με την αλυσίδα fast-food εστιατορίων, ξεκίνησε την Τρίτη (8 Σεπτεμβρίου) με γεύμα προσαρμοσμένης αξίας στα καταστήματα όλης της επικράτειας αλλά και μια merchandise συλλογή που φτάνει τα 48 είδη.

Θαυμαστές και μη, εμφανίστηκαν σαν την βροχή για να δούνε από κοντά τον Travis, όταν για τα εγκαίνια του ‘Cactus Jack Meal’ επισκέφτηκε το παλαιότερο McDonald’s του κόσμου. Αυτό που φαντάζει ακραίο όμως, είναι πως εμφανίζονται και κάνουν χαμό παντού πλέον.

Σε διάφορα clips ανά το internet, από τότε που κυκλοφόρησε το meal για το κοινό, fans φαίνονται να κλέβουν αφίσες που διαφημίζουν το γεύμα, άλλοι να τσακώνονται με υπαλλήλους, όπως και άλλα τρελά!

Advertisements

View this post on Instagram

#traviscott got #mcdonalds going crazy

A post shared by DJ Akademiks (@akademiks) on

Advertisements

Ωστόσο, δεν είναι όλοι λάτρεις του συγκεκριμένου collab μεταξύ του ‘Astroworld’ star και των McDonald’s. Ενώ βρίσκεται στην πορεία του εκ νέου πνευματικού του ταξιδιού, ο NLE Choppa απευθύνθηκε στους fοllowers του, προτείνοντας τους να μην τρώνε το γεύμα του Travis Scott, μέσω Tweet του, το Σάββατο (11 Σεπτεμβρίου) που μας πέρασε.

«Φάτε υγιεινά, αυτό το φαγητό επηρεάζει (ακόμη) και το νου σας. Αφήστε κάτω τα burger του Travis Scott και πηγαίντε στην αγορά να ψωνίσετε λαχανικά, φάτε φυτικά τρόφιμα», έγραψε ο εμφανώς πιο πνευματικός πλέον 17χρονος rapper.

Όταν μια θαυμάστρια του εναντιώθηκε, λέγοντας μάλιστα πως ό,τι είναι φυτικό της φαίνεται απαίσιο, εκείνος της ανταποκρίθηκε. «Σου υπόσχομαι αυτά που τρως δεν είναι αγάπη, απλά είσαι συνηθισμένη σε όλο αυτό το ‘λάδι’, αποτοξίνωσε το σώμα σου και φάε σωστά».

Όπως και να ‘χει, το γεύμα του Travis Scott θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Εσείς τι γνώμη έχετε περί του θέματος; Τσεκάρετε τι παίζει και αφήστε τα σχόλια σας.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0