in , ,

Ο Travis Scott με νέα μουσική αλλά και merch για την ταινία του Cristopher Nolan, Tenet.

Ο Travis Scott κυκλοφόρησε το τελευταίο του κομμάτι με τίτλο “The Plan”. Το track δημιούργηθηκε εν όψει της κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης ταινίας του Cristopher Nolan, Tenet.

Tenet 2020 Trailer

Συνθέτοντας το τραγούδι ειδικά για το συγκεκριμένο film, ο Travis αντικατοπτρίζει το ακραίο, επιστημονικό, γεμάτο ίντριγκα vibe του Tenet. Το συγκεκριμένο κομμάτι σηματοδοτεί την πρώτη δουλειά του Scott για λογαριασμό κινηματογραφικής ταινίας, το οποίο έρχεται σε συνεργασία, με τον βραβευμένο με Grammy συνθέτη, Ludwig Göransson.

Advertisements

«Η φωνή του έγινε το τελευταίο κομμάτι ενός μακροχρόνιου puzzle. Οι ιδέες που μας έδωσε για τον μουσικό και αφηγηματικό μηχανισμό, όπου ο Ludwig Göransson και εγώ (Nolan) χτίζαμε, ήταν άμεσες, διορατικές και βαθυστόχαστες.»

Σε μία συνέντευξη που είχε πρόσφατα ο Scott με το GQ που κυκλοφόρησε την Τρίτη (18 Αυγούστου), υπάρχει ένα σύντομο απόσπασμα από τον Nolan όπου περιγράφει, πως αυτό το τραγούδι ήταν το κομμάτι που έλειπε από το puzzle που χρειαζόταν η ταινία, όσον αφορά την βαθμολογία της.

«Η φωνή του έγινε το τελευταίο κομμάτι ενός μακροχρόνιου puzzle», ανέφερε ο σκηνοθέτης και παραγωγός στο GQ. «Οι ιδέες που μας έδωσε για τον μουσικό και αφηγηματικό μηχανισμό, όπου ο Ludwig Göransson και εγώ (Nolan) χτίζαμε, ήταν άμεσες, διορατικές και βαθυστόχαστες.»

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο La Flame σαν να μην έφτανε αυτό, κυκλοφόρησε σε συνοδεία με το εν λόγω project και μια νέα σειρά merchandise, η οποία καθιστά σαφές γιατί ο ρουχισμός και η μόδα γενικότερα, είναι ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του brand αλλά και της επιτυχίας του.

Το T-shirt που σχεδιάστηκε από τον Cactus Jack είναι διακοσμημένο με τα επίσημα οπτικά στοιχεία της ταινίας και το slogan “Time Runs Out” (μτφρ. Ο χρόνος τελειώνει). Η περιορισμένη αυτή έκδοση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, ήταν διαθέσιμη μόνο για 24 ώρες, καθώς είναι πλέον sold out.

Advertisements

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της άκρως επιτυχημένης σχέσης του Scott με το εμπόρευμα (Μerch). Και ενώ ο rapper είναι αναμφισβήτητα ένα είδωλο μόδας και ένας σύγχρονος rock star, το merch του δεν είναι απλά μέρος της μάρκας Astro, αλλά πάει πιο πολύ πιο βαθιά από αυτό. Εδώ και πολύ καιρό, ο Travis χρησιμοποιεί την εμπορική του δύναμη για να αυξήσει τις πωλήσεις των δίσκων του, κάτι που μπορούμε εύκολα να πούμε πως το καταφέρνει δεόντως.

Ακούστε το “The Plan” ακριβώς από κάτω.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0