in , , ,

Ο T.I. κυκλοφορεί το ‘Ring’ ft. Young Thug, ανακοινώνει νέο album.

NME

Ο T.I. σηματοδοτεί τα 40α του γενέθλια με την κυκλοφορία ενός νέου single με τον τίτλο ‘Ring’ ft. Young Thug.

Το clip πρωτοεμφανίστηκε σε διαφημιστική πινακίδα στην πλατεία Times Square και η σκηνοθεσία έρχεται από τους T.I. και Phillyflyboy. Το τραγούδι είναι παραγωγή των Chopsquad DJ και DY Krazy.

Advertisements

Σύμφωνα με την διαφήμιση, ο T.I. ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 11ο του album. Ο τίτλος του είναι ‘Libra’ (The Legend Is Back Running Atlanta) και έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του με το Complex, ο Tip μίλησε για διάφορα. Ένα από αυτά, ήταν ο στόχος του να ξεπεράσει την προηγούμενη του συνεργασία με τον Young Thug, ‘About The Money’ (2014). Στην ίδια συνέντευξη έδωσε ενδείξεις για νέα κοινή τους δισκογραφική δουλειά, αποκαλώντας την ‘Slime the Throne’.

«Η πρόθεση μας ήταν να κορυφώσουμε το ‘About The Money’, καθώς και για τους δυο μας, το συγκεκριμένο track αποτέλεσε ορόσημο.», είπε ο T.I. «Δεν νομίζω ότι κανένας από τους δυο μας, έχει δει ξανά τέτοιου είδους απόκριση απ’ το κοινό, από τότε. Τόσο δυνατή ανταπόκριση από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο από τότε και όπως θέτει και ο Young Thug, ούτε εκείνος.»

Το τελευταίο album που κυκλοφόρησε ο T.I. είναι το ‘Dime Trap’ (2018).

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0