in , ,

Ο 50 Cent κράζει τον Virgil Abloh!

O Virgil δέχεται πυρά για το εξώφυλλο που σχεδίασε για το πολυαναμενόμενο album του Pop Smoke.

Την Δευτέρα, τα γραφικά αποκαλύφθηκαν από τον manager του Smoke, Steven Victor. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επιθυμία του rapper από το Brooklyn να σχεδιάσει το εξώφυλλο ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton. «Ήθελες ο Virgil να σχεδιάσει το εξώφυλλο του album σου και να ηγηθεί της δημιουργικότητας. Ο Virgil σχεδίασε το εξωφυλλο του album και οδήγησε τη δημιουργικότητα», έγραψε σε ένα μήνυμα προς τον μακαρίτη rapper.

Advertisements

Την στιγμή που κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του μεταθανάτιου album του Pop Smoke “Shoot For The Stars, Aim For The Moon”, το κοινό του Twitter εξοργίστηκε από το σχεδιαστικό έργο του Virgil Abloh. Αλλά συμφωνα με τον 50 Cent, ο οποίος είναι επικεφαλής του έργου, είχε ήδη πει στον Steven Victor πως το έργο τέχνης δεν ήταν κατάλληλο.

«Ποιος έκανε αυτό το εξώφυλλο Lol», έγραψε ο 50 Cent. Αφότου πληροφορήθηκε πως υπεύθυνος ήταν ο Virgil, πρόσθεσε «Εντάξει, γ*μα τον Virgil φεύγει από εδώ. LOL»

Ο Victor απευθύνθηκε στο Twitter όσον αφορά τον αντίκτυπο του όλου θέματος, την ίδια μέρα (29 Ιουνίου) με μερικά λακωνικά tweets. Το πρώτο έλεγε «Σε άκουσα», αναφερόμενος στον 50.

Advertisements

Ακολούθησε ένα «Επιστρέφω αμέσως»

Στην συνέχεια πρόσθεσε «Κάνοντας μια αλλαγή»

Advertisements

Έκλεισε με το «Ο Pop θα άκουγε τους fans του!»

Η κριτική για την τέχνη εξωφύλλου απ’ τον Abloh έρχεται λιγότερο από ένα μήνα μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, για την ταπεινή δωρεά του στα ταμεία εγγύησης των διαδηλωτών. Αλλά προφανώς ήταν επιθυμία του Pop να χειριστεί τη δουλειά ο διάσημος σχεδιαστής. “Το Shoot For The Stars, Aim For The Moon” αναμένεται να σκάσει την Παρασκευή (3 Ιουλίου), έτσι το νέο εξώφυλλο θα πρέπει πιθανώς να αποκαλυφθεί πριν από αυτό.

Advertisements

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0