in , ,

O 50 Cent Oλοκληρώνει το Mεταθανάτιο Album του Pop Smoke και ανακοινώνει Νέα τους Συνεργασία με τον Roddy Ricch.

O 50 Cent ανακοίνωσε μέσω post του στο instagram στις 23 Ιουνίου, πως θα ολοκληρώσει το album του αείμνηστου Pop Smoke, και teasarei την επερχόμενη συνεργασία τους με τον Roddy Ricch. Στο post του o Curtis Jackson κάνει tag τον ίδιο και τον Roddy Ricch, ενώ λανσάρει μέσω αυτού την σαμπάνια του.

Το πραγματικό όνομα του Pop Smoke είναι Bashar Barakah Jackson και πυροβολήθηκε στο Los Angeles τον Φεβρουάριο σε ηλικία 20 ετών. Τη στιγμή του θανάτου του, ο Smoke δούλευε στο πρώτο του πλήρες album, “Shoot for the Stars, Aim for the Moon”, μετά την κυκλοφορία των mixtapes “Meet The Woo” και “Meet The Woo Vol.” 2 το οποίο κυκλοφόρησε φέτος.

Advertisements

Τον Μάρτιο, ο 50 Cent υποσχέθηκε να ολοκληρώσει το debut album του νεαρού Smoke, λέγοντας πως “Ακούγοντας Pop Smoke, αποφάσισα ότι θα αναλάβω την παραγωγή του album του και θα το ολοκληρώσω για εκείνον.”

Η αρχική κυκλοφορία του album ήταν να πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα, αλλά για λόγους υποστήριξης και σεβασμού για τις διαμαρτυρίες του κινήματος ‘Black Lives Matter‘ μετά το θάνατο του George Floyd, η εκτιμώμενη ημερομηνία είναι στις 3 Ιουλίου.

Μετά το θάνατο του Smoke, ο 50 Cent ήταν κάθετος για τo ταλέντο του αείμνηστου ράπερ, επαινώντας το εξώφυλλο του, για το hit του ίδιου “Many Men”. Μόλις ένα track έχει κυκλοφορήσει επίσημα πρόσφατα, το “Make It Rain” το οποίο συμπεριλαμβάνει τον Rowdy Rebel απευθείας από την φυλακή.

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0