in , , ,

Ο Tory Lanez αρνείται πως πυροβόλησε την Megan Thee Stallion και αμφισβητεί τα τραύματα της, στο αιφνιδιαστικό ‘DAYSTAR’.

O Tory Lanez βρίσκοταν στην αφάνεια από τον Ιούλιο, από τότε που η Megan Τhee Stallion ισχυρίστηκε ότι την πυροβόλησε και στα δύο πόδια, ένα βράδυ που πέρασαν οι δυο τους στο Hollywood Hills, παρέα με την Kylie Jenner. Όπως φαίνεται, ήταν απασχολημένος στο studio.

Την Πέμπτη (24 Σεπτεμβρίου), ο πρώην διοργανωτής του ‘Quarantine Radio’ εξέπληξε τους θαυμαστές με ένα νέο album που ονομάζεται ‘DAYSTAR’. Το έργο έσκασε μέσω Soundcloud και αμέσως μπαίνει στο προαναφερθές περιστατικό με τους πυροβολισμούς. Το άνοιγμα του album είναι το ‘Money Over Fallouts’ και μιλάει για τη δική του πλευρά της ιστορίας και τις συνέπειες της εξομολόγησης της Megan, όπου τον καθιστούσε ένοχο. Κοντά στο 2ο λεπτό, ο Tory αρνείται ότι την πυροβόλησε και υπονοεί ότι οι δυο τους ήταν ρομαντικά συνδεδεμένοι.

«Δεν μπορώ να κλάψω τώρα, θα γελάσω αργότερα», λέει. «Κορίτσι είχες το θράσος να γράψεις τη δήλωση σε εκείνη την κατάθεση, γνωρίζοντας ότι δεν το κάνω / Αλλά έρχομαι με την ειλικρίνεια μου, προσπαθώντας να κρατήσω αυτή την φάση στο 200 μαζί σου, shorty / Δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά αυτοί οι άνθρωποι στο αυτί σου / Αυτοί οι αληθινοί που νιώθω ότι σε έκαναν να σκεφτείς ότι ο Tory Lanez θα σε πλήγωνε στα αλήθεια.»

«Μην ξεχνάς ότι ήσουν η ‘bitch’ μου, το κρατούσα κάτω και το κρατούσα αληθινό / δεν θα σου έφτιαχνα ποτέ μια ψεύτικη εικόνα μόνο για μερικά εκατομμύρια / και νόμιζα ότι το έβλεπες σοβαρά και εσύ, αλλά κοίτα πως μου φέρθηκες, άνθρωποι προσπαθούν να με καταστρέψουν.»

Αργότερα στο τραγούδι, αμφισβητεί τους τραυματισμούς της Megan, ενώ λέει «Πως στο διάολο σε πυροβολούν στο πόδι, δεν χτυπάς κόκκαλα και τένοντες;» Τελειώνει το κομμάτι καυχιώντας ότι έχει «bad bitches που θέλουν να κάνουν μαζί του όργιο».

Ο rapper από το Houston, έκανε επίσης μια αινιγματική ανακοίνωση νωρίς την Πέμπτη που έγραφε, «Στους θαυμαστές μου… λυπάμαι για την σιωπή μου… αλλά με σεβασμό… Έχω χρόνο σήμερα.»

Λίγα λεπτά πριν την άφιξη του ‘DAYSTAR’, μοιράστηκε το εξώφυλλο μέσω του Instagram και έγραψε, «Υπάρχουν στιγμές για να παραμείνεις σιωπηλός. Και μια στιγμή να μιλήσω… Είπα ότι μπορούσα να πω γι’ αυτό.. ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ… Σε 5 λεπτά… #DAYSTAR.»

Το album περιλαμβάνει όπως τα ‘Things I Should Have Said’, ‘A Woman’ και ‘Friends Become Strangers’, κάνοντας να φαίνεται πως το ‘DAYSTAR’ δημιουργήθηκε για να πει την δικιά του πλευρά για το δράμα που περιβάλλει το περιστατικό με την Megan Thee Stallion.

Ακούστε το album ακριβώς παρακάτω.

Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0