in ,

Το NBA απεργεί, πλήθος επευφημιών απ΄την hip-hop σκηνή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συναθλητές του.

Με επικεφαλείς τους Milwaukee Bucks και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, παίκτες από τις ομάδες του NBA, όπως οι: Orlando Magic, Houston Rockets, Oklahoma City Thunder, Portland Trail Blazers και Los Angeles Lakers, αρνούνται να αγωνιστούν για τους υπόλοιπους αγώνες της σειράς των playoffs.

Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα basket στον πλανήτη ανακοίνωσε την Τετάρτη (26 Αυγούστου) ότι οι αγώνες θα αναβληθούν επ’ αόριστον. Το NBA γυναικών (WNBA), ανέβαλε επίσης όλα τα προγραμματισμένα παιχνίδια του.

View this post on Instagram

NBA Playoff Games Postponed.

A post shared by • #WholeNewGame • (@nba) on

Την Κυριακή (23 Αυγούστου), αστυνομικός του Wisconsin καταγράφηκε να πυροβολεί τον 24χρονο, πατέρα τριών, Jacob Blake επτά φορές πισώπλατα. Η οικογένεια χαρακτήρισε το συμβάν ως «παράλογη απόπειρα δολοφονίας», καθώς επίσης ανέφεραν πως έχει πλέον μείνει παράλυτος λόγω των τραυματισμών του. Ομοσπονδιακοί ερευνητές ξεκίνησαν έρευνα για τα πολιτικά δικαιώματα. Ο διακεκριμένος συγγραφέας Andy Larsen μάλιστα, που σχετίζεται με το NBA και τους Utah Jazz πιο συγκεκριμένα, σημείωσε πως κάποιοι νυν αλλά και παλιοί παίχτες των Milwaukee Bucks έχουν πέσει θύματα αστυνομικής βίας οι ίδιοι.

Όπως ήταν επακόλουθo, τα νέα έστειλαν συγκλονιστικά κύματα αντιδράσεων στην hip-hop κοινότητα.

Ο Snoop Dogg αναδημοσίευσε το εξοργισμένο tweet του Lebron James, o Diddy επαίνεσε την ενοποιημένη προσπάθεια των παικτών, ενώ ο Chance The Rapper επανέλαβε, όπως και με το συμβάν του George Floyd, ότι αισθάνεται πως τα αστυνομικά τμήματα σε εθνικό επίπεδο πρέπει να αποχρηματοδοτηθούν.

Advertisements

Advertisements

View this post on Instagram

???????

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη αναρτήσεις από την hip-hop σκηνή και όχι μόνο.

Advertisements

View this post on Instagram

That’s it.

A post shared by lecrae (@lecrae) on

Advertisements

View this post on Instagram

Black Excellence Matters

A post shared by ??Nickle?? (@royceda59) on

Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0