in , ,

Πλήθος φόρων τιμής για την Επέτειο 2 χρόνων, απ’ τον Χαμό του Mac Miller.

Εχθές (7 Σεπτεμβρίου), διανύσαμε την ημέρα της διετής επετείου για τον θλιβερό χαμό του Mac Miller και για αυτό θαυμαστές, συνάδελφοι και φίλοι του από όλη την υφήλιο έχουν σηματοδοτήσει την ημερομηνία αποτίοντας φόρο τιμής στον συγχωρεμένο μουσικό και rapper.

Ο Mac Miller πέθανε στην ηλικία των 26 ετών στις 7 Σεπτεμβρίου, 2018. Ο θάνατος του άφησε μια βαθιά θλίψη αλλά και επίδραση στην μουσική βιομηχανία. Πολλοί εξέφρασαν το σοκ τους για το συμβάν όπως και η πρώην σχέση και φίλη του Ariana Grande, ήταν μεταξύ αυτών που χτυπήθηκαν ιδιαίτερα σκληρά από τον χαμό του. Νωρίτερα αυτό το έτος, η ίδια συλλογίστηκε τη ζωή και την κληρονομιά του σε μια συνέντευξη της με το Complex. «Τίποτα δεν τον ένοιαζε περισσότερο από την μουσική ποτέ», είπε. «Ήταν ένα άτομο που έδωσε κυριολεκτικά κάθε δευτερόλεπτο των σκέψεων, του χρόνου και της ζωής του στην μουσική. Πιστέυω πως είναι τόσο προφανές σε όσα μας άφησε».

O Mac πέθανε μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του 5ου album του, ‘Swimming’. Το πρώτο μεταθανάτιο LP που κυκλοφόρησε ήταν το ‘Circles’, το οποίο μάλιστα τον παρουσίασε στην θέση no.3 για το Billboard 200.

Η καλλιτέχνιδα Thundercat, μια από τις πιο στενές φίλες και συνεργάτιδες του Mac, μοιράστηκε έναν συγκινητικό φόρο τιμής προς εκείνον εχθές. «Έχετε δύο οικογένειες, εκείνη στην οποία γεννηθήκατε και εκείνη την οποία επιλέγετε», έγραψε προσθέτωντας μια φωτογραφία του Mac να φοράει ένα μπλουζάκι Thundercat. «Η οικογένεια που επέλεξα, δεν περνάει ούτε μια μέρα που δεν το νιώθω. Ξέρω πως όλοι το νιώθετε. Σήμερα στα ηχεία ‘βαράει’ μόνο Mac Miller».

Δείτε μερικές από το πλήθος των συγκινητικών αφιέρωσεων προς τον Mac, παρακάτω:

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0