in , ,

Παρακολουθήστε την 360ᵒ Live Μετάδοση του Nelly και το Διαμαντένιο “Country Grammar”, απευθείας από το L.A.

MTV

Για να τιμήσει την 20η επέτειο από αυτό το κλασσικό του album, το οποίο πλέον είναι πιστοποιημένα διαμαντένιο, ο Nelly μας παραδίδει το “Country Grammar” στο σύνολο του, ζωντανά μέσω του Youtube. Το Live stream μεταδόθηκε επίσης σε μορφή 360 μοιρών προχθές (25 Ιουλίου), από ένα στούντιο στο Los Angeles και είναι πλέον διαθέσιμο για να το απολαύσουμε!

Ο Nelly είχε πάρει μέρος στο Versuz Battle ενάντια στον Ludacris τον περασμένο Μάιο. Οι fans ενθουσιάστηκαν και νοστάλγησαν ακούγοντας oldschool πολυαγαπημένα κομμάτια από τους δύο αυτούς rapper του νότου. O Nelly μάλιστα αποκάλυψε το πως σχεδίαζε αυτή την παράσταση από πέρυσι, πρωτού η πανδημία του Covid μας αναγκάσει να κλειστούμε μέσα.

«Θα μπορούσαν να έχουν επιτυχία εάν απλά προσπαθούσαν και τα έδιναν όλα. Το θέμα με τη ραπ είναι ότι αλλάζει πάντα. Κανείς δεν το κρατάει για πάντα ίδιο. Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη. Τα πράγματα πρέπει πάντα να αλλάζουν.»

Σε μια σχετική συνέντευξη του με το Complex, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε να το σχεδιάζουμε πέρυσι, κοντά στην 19η επέτειο. Θέλαμε να κάνουμε κάτι πραγματικά γ@μάτο για την πόλη του St. Louis επειδή, μουσικά, δεν έχουμε τόσες πολλές επιλογές. Αυτή ήταν μια από αυτές. Υποτίθεται πως ήταν ο πρώτος χρόνος του μουσικού festival που σχεδιάζαμε εδώ και μερικά χρόνια. Συνεργαστήκαμε με το Live National και πολλές τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή του St. Louis για να φέρουμε κάτι ιδιαίτερο – όχι μόνο στο St. Louis, αλλά στα μεσοδυτικά σαν σύνολο. Ονομαζόταν My Smoking Hayride Festival.»

Ο Nelly μίλησε επίσης για την επιρροή που είχε το “Country Grammar” στην τότε hip-hop σκηνή και το πως συνέβαλε στην επέκταση της.

«Πιστεύω ότι επέτρεψε σε ανθρώπους όχι μόνο από τη Νέα Υόρκη, το Λ.Α. ή την Ατλάντα, να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να είναι σημαντικοί παίκτες σε αυτό το παιχνίδι, εάν έβαζαν τον κώλο τους κάτω, δούλευαν και ως επακόλουθο είχαν βρει κάτι το οποίο θα ήταν σεβαστό από όλους”, είπε. “Θα μπορούσαν να έχουν επιτυχία εάν απλά προσπαθούσαν και τα έδιναν όλα. Το θέμα με τη ραπ είναι ότι αλλάζει πάντα. Κανείς δεν το κρατάει για πάντα ίδιο. Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη. Τα πράγματα πρέπει πάντα να αλλάζουν. Αλλά, μετέδιδα αυτή την πίστη σε πολλούς ανθρώπους που δεν προέρχονται από αυτές τις μεγάλες πόλεις που ως επι το πλείστον συνεισφέρουν. Αν βρεις κάτι που μπορείς πραγματικά να αφιερωθείς και να επικοινωνήσεις με άλλους ανθρώπους, θα μπορούσες να είσαι στην κορυφή του παιχνιδιού. Αυτό που ήθελα να κάνω πάντα, ήταν να ακουστώ.»

Μια όμορφη πρωτοβουλία από τον Nelly και την ομάδα του, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παραπάνω.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0