in , ,

Ο Nsaliwa Μας Προσκαλεί Στο Γήπεδο!

Για να είμαι ειλικρινείς έχω χάσει το μέτρημα από τις φορές που έχω ακούσει το κομμάτι από την στιγμή που κυκλοφόρησε στο youtube και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος…

Ο Μαλαβιανός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, κυκλοφόρησε το νέο του single με όνομα “Sklira” και ο κόσμος ήδη το έχει αγαπήσει. Ο Nsaliwa χρησιμοποιώντας το stage name “WazZzay” κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και την αγάπη των οπαδών της ΑΕΚ και όχι μόνο.

Ο WazZzay μέσω του καλοκαιρινού vibe και των κωμικών στίχων, κατάφερε να δημιουργήσει έναν διαφορετικό ήχο στον οποίο ο κόσμος φάνηκε πως αγάπησε. Αυτό ωστόσο που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον είναι το πως ο 37χρονος Μαλαβιανός έγραψε τους στίχους δίχως να ξέρει την γλώσσα. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξη στο Total Football, εφόσον δεν ξέρει να μιλάει ελληνικά έγραψε τους στίχους στα αγγλικά και ύστερα τους πέρασε από το Google Translate και έπειτα τους ξαναέγραψε ώστε να βγεί μια ομοιοκαταληξία. Αφού λοιπόν έγραψε τους στίχους τους τραγούδησε όπως πίστευε ο ίδιος ότι προφέρονται.

Το αγγλικό του verse μας προσφέρει μια πολύ ποιοτική εκτέλεση από πλευράς του και σίγουρα με όλα αυτα που ακούγονται σήμερα, θα άξιζε μια θέση στις καλοκαιρινές μας playlists.

Υ.Σ: Ο ΤΙΓΡΗΣ (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0