in ,

Η Young M.A. σκάει με νέα πανδημία… το Red Flu

Ο λόγος για το φρέσκο EP της Young M.A. με τον τίτλο ‘Red Flu’ που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (22 Μαΐου) χάρις στον ελεύθερο χρόνο που προέκυψε εν μέσω covid-19 και της ακύρωσης που προηγήθηκε, όσο αναφορά την περιοδεία που θα συνέχιζε στις Η.Π.Α.

Η 28χρονη Katorah Marrero απ’ το Brooklyn της Νέας Υόρκης, ήρθε στην επιφάνεια με την 4 φορές Πλατινένια της επιτυχία ‘OOOUUU’ και έκτοτε η μουσική βιομηχανία της έχει χαρίσει αντάξια την φήμη και διασημότητα που της αναλογεί.

Λίγα Λόγια για το EP

H Young M.A. μας δίνει ένα ολοκληρωμένο project που μοιάζει ιδανικό, -ειδικά αν συγκρίνεις την συχνότητα που συνηθίζει να δημοσιεύει υλικό- ακούγεται αισθητά πιο ώριμη και πνευματώδης, καταφέρνοντας να διατηρήσει ταυτόχρονα τα κομμάτια σύντομα και πιασάρικα. Κάθε της punchline αντικατοπτρίζει το πώς άλλαξε η ζωή της, για ποιους και τί δεν έχει χρόνο ή πάνω σε τι δουλεύει. Κοινώς, πλέον μας δείχνει πως νιώθει σαν αφεντικό και με κάθε της flow γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο πως χώνει σαν ένα επίσης. Πρόκειται για την πρώτη της κυκλοφορία μετά το debut album της ‘Herstory In The Making’ και οφείλω να ομολογήσω πως με έχει κάνει να ανυπομονώ ακόμη περισσότερο για το επόμενο που μετά από δηλώσεις της, αναμένεται το Φθινόπωρο. Για τις παραγωγές του EP (βλ. παρακάτω) ευθύνεται κυρίως ο Μike Zombie ο οποίος έχει συνεργαστεί με τεράστια labels μέχρι στιγμής (π.χ OVO, Warner) και έχει φέρει στον κόσμο ένα απ’ τα πολυαγαπημένα anthems της δεκαετίας, ο λόγος για το ‘Started from the Bottom’ του Drake.

Genius
Advertisements

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0