in ,

Το Rolling Loud ανακοινώνει την συνεργασία του με το Twitch για την έναρξη Ψηφιακών Μουσικών Festival.

Το Rolling Loud συνεργάζεται με την πλατφόρμα του Twitch για να παρουσιάσουν το πρώτο μουσικό περιεχόμενο της ψηφιακής εταιρείας, φέρνοντας το δημοφιλές hip-hop festival στο διαδίκτυο.

Με τις μουσικές εκδηλώσεις να είναι επί του παρόντος σε αναμονή στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, το Twitch θα φιλοξενήσει την πρώτη ψηφιακή εκδήλωση του Rolling Loud σε μια σειρά τριών festival. Το πρώτο θα μεταδοθεί στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Twitch, ενώ περισσότερα γεγονότα θα ακολουθήσουν αργότερα. Το Rolling Loud υποσχέθηκε να φέρει αρκετούς διάσημους αστέρες για να παραστούν στις εκδηλώσεις, με περισσότερες από 5 ώρες ζωντανών παραστάσεων κατά την διάρκεια κάθε ημέρας.

«Η ζωντανή ροή (stream) μέσω του Twitch μεταφέρει τους θεατές σε μια ζωντανή ατμόσφαιρα συναυλιών και δημιουργεί μια εμπειρία για τους καλλιτέχνες να αλληλεπιδρούν με τους θαυμαστές με τρόπους που είναι δυνατοί μόνο μέσω αυτής της πλατφόρμας.», είπε ο επικεφαλής του μουσικού περιεχομένου για το Twitch, Will Farrell-Green σε μία δήλωση του. «Καθώς οι κανονικές συναυλίες τίθενται σε αναμονή, εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα απίστευτο παρασκήνιο στο οποίο οι θαυμαστές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο. Το Rolling Loud έχει μια ισχυρή κοινότητα hip-hop ακροατών, και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους για την πρώτη εκδήλωση αυτού του είδους, όπου θα δώσει ζωή στην απίστευτη ζωντανή μουσική τους ταυτότητα.»

Advertisements

Συντονιστείτε για περισσότερα από την συνεργασία του Rolling Loud και Twitch, συμπεριλαμβανομένου ενός Line-up για το πρώτο festival ψηφιακής μουσικής, σύντομα. Πάρτε επίσης μια ιδέα από εδώ.

Advertisements

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0