in ,

Ο Tyla Yaweh συνεργάζεται με τον Post Malone για το ‘Tommy Lee’

Ο Tyla Yaweh σε άλλο ένα πολύ δυνατό deliver εφ’ όλης της ύλης, αυτή την φορά σε συνεργασία με τον πολυαγαπημένο ‘Posty‘.

Αυτή πρόκειται για την πιο πρόσφατη κορυφαία συνεργασία του 25χρονου rapper από την Florida, ο οποίος μήνες νωρίτερα τα ‘βρήκε’ με τον Wiz Khalifa για το remix του «High Right Now» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Το music video για το ομώνυμο track περιέχει εμφανίσεις απ’ τους: Big Sean, Post Malone αλλά και τον Billie Joe Armstrong των Green Day! Μάλιστα, το sample που μας κάνει να κολλάμε πατώντας το repeat για το εν λόγω κομμάτι, δεν είναι άλλο από αυτό του ύμνου «Boulevard of Broken Dreams».

Πίσω στο κομμάτι «Tommy Lee» εμβαθύνοντας περαιτέρω, ο ίδιος ο Tommy Lee, ο ιδρυτής και drummer των «Mötley Crüe» απ΄τον οποίο και εμπνεύστηκε το track, παίρνει επίσης μέρος στο κομμάτι παίζοντας με την σειρά του τα κρουστά. Σε σχετική συνέντευξη του για το SiriusXM την προηγούμενη εβδομάδα μας αποκάλυψε αρκετά.

Advertisements

«Είναι βασικά, σαν να ζεις όπως το κάνουν οι Rockstars», είπε ο Lee όσον αφορά την ουσία αλλά και την όλη αισθητική του τραγουδιού. Πρόσθεσε στην συνέχεια, πως ηχογράφησε το τραγούδι μαζί με τον Post Malone και όχι χρησιμοποιώντας την δημοφιλή εφαρμογή τηλεδιασκέψεων «Zoom», θέλοντας και μη να θίξει την κατάσταση που επικρατεί ακόμη και στο κομμάτι της ηχογράφησης πλέον.

Είναι βασικά, σαν να ζεις όπως το κάνουν οι Rockstars.

Απόσπασμα απ΄την συνέντευξη του Tommy Lee για το SiriusXM, αναφερόμενος στην αισθητική του track.

Η γενικότερη εικόνα που προωθεί το κομμάτι, όπως και διάφορα προυπάρχοντα κορυφαία hits των τελευταίων χρόνων, είναι κάτι που παραδέχεται ο Tyla ως τρόπο ζωής του. Αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που το συγκεκριμένο collab μοιάζει τόσο ιδανικά αδιάκοπο. Δεν θα λέγαμε ότι οι συνεργασίες του γενικότερα περιορίζονται, με τον ίδιο να έχει συνεργαστεί ήδη με καλλιτέχνες που δεν κωλύονται να κάμψουν το είδος της hip-hop μουσικής, με παραδειγματική ευκολία. Αναφέρομαι σε artists όπως: (SAINt JHN, Jaden Smith, YG, French Montanta κ.α.)

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0