in , ,

Ο Machine Gun Kelly με την deluxe έκδοση του ‘Τickets To My Downfall’ και videoclip για το ‘drunk face’.

Η ανανεωμένη εκδοχή του Machine Gun Kelly σε αυτήν την alternative-pop-rock μίξη, δείχνει ξεκάθαρα να του ταιριάζει.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του album ‘Tickets To My Downfall’, ο MGK επέστρεψε με 5 νέα tracks, την Τετάρτη (30 Σεπτεμβρίου) όπως και μια ακουστική έκδοση του single ‘Bloody Valentine’, ως μέρος της deluxe version του LP.

Διανύοντας μια δεκαετία στην μουσική βιομηχανία, ο rapper από το Cleveland πλησιάζει πιο πολύ από ποτέ στην πρώτη του no.1 διάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή πορεία και το album του εκτιμάται πως έχει πουλήσει ήδη κάτι πάνω από 100.000 μονάδες, σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.

Ο Kelly κυκλοφόρησε επίσης το clip για το ‘drunk face’, το οποίο γυρίστηκε από τον στενό συνεργάτη του Mod Sun. Το video απ’ ότι υποστηρίζει γυρίστηκε την μέρα που κυκλοφόρησε το album, παρουσιάζοντας τον να παίζει κιθάρα σε ένα ιδιωτικό jet, να τραγουδάει μέσα στην έπαυλη του και γενικότερα να ζει λες και είναι rockstar, έχοντας για συντροφιά την κοπέλα του Megan Fox, σε μια guest εμφάνιση της.

Μιλώντας περί του θέματος την τελευταία εβδομάδα, ο MGK αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς ότι εγκατέλειπε την Hip-hop και πως δεν πιστεύει ότι κάτι τέτοιο ισχύει. Μάλιστα, χαιρέτησε τιμητικά τους καλλιτέχνες με πολύπλευρες εκφράσεις, όπως είναι ο Jamie Foxx, ο οποίος δεν επέτρεψε στον εαυτό του να αποκλειστεί σε ένα είδος ή ικανότητα.

Ο Drake έδωσε επίσης αγάπη στον Kelly, σε ένα DM που αναφέρθηκε στην προσωπική ‘ανεφεύρεση’ του ως καλλιτέχνης.

Advertisements

«Είμαι χαρούμενος για σένα, δικέ μου», είπε ο Drake. «Εφευρίσκεις εκ νέου και φαίνεσαι να το απολαμβάνεις πραγματικά, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο για εμάς. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο με το νέο album. Ήσουν ανέκαθεν αληθινός».

Παρακάτω θα βρείτε την deluxe έκδοση του ‘Tickets To My Downfall’.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0