in , ,

Ο Lil Yachty σηκώνει tsunami με το «Lil Boat 3»

Ο 22χρονος Miles Park McCollum επιστρέφει στο trap game με την κυκλοφορία του album του «Lil Boat 3», έχοντας αφήσει ένα χάσμα σχεδόν δύο χρόνων απ’ το τελευταίο του ολοκληρωμένα δισκογραφικό έργο « Nuthin’ 2 Prove », το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του ’18.

Κάτι παραπάνω από ανερχόμενο θα χαρακτήριζα το album, που ενημερωτικά περιέχει και κάποια deluxe κομμάτια, αν βέβαια αυτό έφθανε σε κάποιο ιδανικότερο χρονικό σημείο και όχι εν μέσω αυτών των σκοτεινών καιρών που διανύει ο πλανήτης μας.

Παρουσιάστηκε πρώτα στους fans με την κυκλοφορία του «Oprah’s Bank Account». Το single συμπεριλαμβάνει feat. των δύο αναμφισβήτητα, πιο hot καλλιτεχνών των τελευταίων χρόνων. Ο λόγος για τους Drake & DaBaby. Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται για τα λίγο πιο ‘ψαγμένα’ της φάσης, το κομμάτι δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο και δηλαδή την επέτειο των δύο χρόνων απ’ την κυκλοφορία του album του «Lil Boat 2». Τυχαίο ή μήπως όχι; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Να σημειώσω πως η πασίγνωστη Oprah Winfrey η οποία είναι και το κύριο θέμα του συγκεκριμένου hit, το βρήκε θαυμάσιο και δήλωσε πως το αγαπάει!

“I love it. I love it. I loveeeeee it! Yes, I love it!”

Απόσπασμα απ΄την συνέντευξη της για τα AP News

Πίσω στο LP τώρα, ο rapper απ’ την Atlanta επιστρέφει πάρα πολύ δυνατά κατά την άποψη μου. Με την τρίτη και τελευταία, όπως ο ίδιος δήλωσε, ομώνυμη κυκλοφορία του να περιέχει feats. από ‘τιτάνες’ της σκηνής όπως: A$AP Rocky, Future, Lil’ Durk & Young Thug, Tyler The Creator, Mike Will Made-It και τους προαναφερθέντες Drake, DaBaby μεταξύ άλλων.

Πρόκειται για μία δουλειά που φέρνει στην επιφάνεια τον αληθινό ήχο του Yachty, μιλώντας για το φάσμα του «Bubblegum Trap», όπως του έχουν προσάψει στο παρελθόν, καθώς και «Ηard-Hitting» ή σε αρκετά κομμάτια «UpBeat».

Εκ μέρους της $auciety να του ευχηθούμε ‘καλοτάξιδο’, όσο οξύμωρο και να φαίνεται αυτή την περίοδο… Συντονιστείτε για νεότερα!

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0