in , ,

Ο Lil Wayne Επιβεβαιώνει το ‘Tha Carter VI’

Αναμένουμε την επόμενη έκδοση της σειράς ‘Tha Carter’, καθώς ο Weezy σε μια πρόσφατη συνέντευξη του για το Variety, επιβεβαίωσε πως έρχεται και το 6ο μέρος σύντομα.

Όταν ερωτήθηκε ποιο album στην προαναφερθείσα σειρά ήταν το αγαπημένο του, ο Wayne έδωσε μια ολοκληρωτική απάντηση, σε μια πρόταση: «Το αγαπημένο ‘Carter’ album μου είναι το επόμενο.» Η απάντηση, φυσικά, αναφέρεται στην συνέχεια του “Tha Carter V” του 2018, αν και ο ίδιος δεν μοιράστηκε άλλες σχετικές πληροφορίες για το ερχόμενο του έργο.

«Το αγαπημένο ‘Carter’ album μου είναι το επόμενο.»

Απόσπασμα απο συνέντευξη του για το Variety

Το τελευταίο του έργο ήταν το 24 κομματιών (!) album ονόματι “Funeral”, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 και παρουσίασε εμφανίσεις από τους Takeoff, Lil Baby, Big Sean, XXXTentacion, 2 Chainz, Jay Rock κ.α. Στους παραγωγούς συγκαταλέγονταν οι Murda Beatz, Mike Will Made-it, Mannie Fresh, Cool & Dre μεταξύ άλλων. Στο εν λόγω album του προστέθηκαν (σαν να μην έφταναν τα προηγούμενα) μερικά deluxe κομμάτια με τις συμμετοχές καλλιτεχνών όπως οι Tory Lanez, Lil Uzi Vert, Doja Cat κ.α.

Η φήμη του Lil Wayne ως μεταξύ των καλύτερων rapper που ζούσαν εδώ και πολύ καιρό, προηγήθηκε της καριέρας του ως ένας από τους καλύτερους ομιλητές-παρουσιαστές κατά την διάρκεια του κορονοϊού. Χάρη στο ραδιοφωνικό σταθμό του “Young Money”, ο οποίος ξεκίνησε στις 24 Απριλίου ως εβδομαδιαία εκπομπή για τo Apple Music. O Wayne έφερε στην εκπομπή διασημότητες και καλλιτέχνες όπως οι: Eminem, Nicki Minaj, τον CEO του Twitter Jack Dorsey αλλά και πολλούς άλλους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σηματοδότησε πρόσφατα ένα σημαντικό ορόσημο· πάνω από δύο εκατομμυρία ακροατές που διασυνδέθηκαν ζωντανά.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0