in , ,

Ο J Balvin ανακοινώνει την παράσταση του για το Fortnite, για το βράδυ του Halloween

Ο J Balvin φέρνει μια ειδική παράσταση στο Fortnite για το φετινό Halloween, μια μετάβαση φαινομενικά για την όλη εμπειρία της ψηφιακής συναυλίας.

«Αναζητώ πάντα καινοτόμους τρόπους για να συνδεθώ με θαυμαστές οι οποίοι ήταν απίστευτα υποστηρικτικοί με την καριέρα και την μουσική μου, καθώς επίσης να κερδίσω έκθεση σε μελλοντικούς θαυμαστές», ανέφερε ο J Balvin σε δήλωση του, η παράσταση του οποίου στο Afterlife Party θα περιλαμβάνει γνώριμες επιτυχίες και την παρουσίαση ενός νέου τραγουδιού με τίτλο ‘La Luz’.

«Η συνεργασία με το Fortnite είναι ένας εξωπραγματικός τρόπος να πραγματοποιείς συναυλία το 2020.»

Για το Fortnite και τον όμιλο Epic Games, η σύνδεση με τον λατίνο superstar σηματοδότησε μια σημαντική ευκαιρία για να συνεχιστεί η ιστορία των πρωτοποριακών παραστάσεων, χρησιμοποιώντας τεχνολογία XR με τοίχους LED και κάμερα παρακολούθησης.

Advertisements

«Η παράσταση αυτη θα είναι εξαιρετικά σημαντική, τίποτα από όσα έχουν δει μέχρι στιγμής οι παίχτες μας», ανέφερε ο Nate Nanzer, επικεφαλής παγκοσμίων συνεργασιών για την Epic Games. «Ο J Balvin ήταν ο τέλειος συνεργάτης έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια αξέχαστη παράσταση, καθώς η μουσική του έκκληση είναι απεριόριστη. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε μαζί του και να μεταφέρουμε τη μουσική του σε θαυμαστές απ’ όλο τον κόσμο.»

Η μοναδική αυτή παράσταση θα φτάσει στο Party Royale mode, στις 31 Οκτωβρίου 9 μ.μ ET.

Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0